Circonica

Wil jij in contact komen met de exposant, klik dan op het onderstaande envelopje naast de exposant om ze een e-mail te sturen.
Let op: Niet alle exposanten geven toestemming om benaderd te worden via email, in dit geval is het envelopje niet zichtbaar.

Exposant(en)
Wouter van Neerbos (Circonica Circular Energy b.v.)

Omschrijving
Circonica Circular Energy heeft een unieke energie-cel ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft en de Rijks Universiteit van Groningen. Het is een combinatie van een brandstofcel en een elektrolyser in één.
Deze energie-cel is dan ook een game changer voor de energie transitie omdat :
• Het een multi-fuel cell oplossing is die de transitie van fossiel, naar e-fuels, biofuels, hydrogen of enige andere brandstof direct mogelijk maakt.
• Het ook een elektrolyser is die elektriciteit kan omzetten in waterstof en daarmee energie kan opslaan die later weer gebruikt kan worden als brandstof.
• Helpt bij het realiseren van de klimaatdoelstellingen en een oplossing biedt voor volledige CO2 neutraliteit, en zelfs negatieve CO2 !
• Een relatief hoge energie efficiëntie (tot 3x beter dan verbrandingsmotoren), lage kostprijs, en lange levensduur heeft;
Na een succesvolle afronding van de ontwikkelingsfase willen wij dit product in de tweede helft van dit jaar opschalen en testen in een aantal markten.
Hiervoor zoeken wij business partners alsmede financiers.

Thema
Energietransitie


naar boven